Recensie BetFirst

Introductie, algemene informatie

BetFirst is sinds haar oprichting een paar jaar geleden exponentieel gegroeid en biedt nu een uitgebreide gokervaring aan al haar klanten, met een website die er geweldig uitziet, genoeg verschillende sporten en markten waar uit te kiezen valt, alsmede genoeg andere functionaliteiten, waardoor BetFirst geschikt is om aan al je gokbehoeftes te voldoen.

Website bezoeken

BetFirst software/website & g rafische e lementen

De website ziet er geweldig uit en is goed ingedeeld, zodat je makkelijk je weg kunt vinden naar de grootste wedstrijden en evenementen, maar ook eenvoudig toegang hebt tot alle sporten. De live streamingdienst is beschikbaar in de rechterbovenhoek en kan dus bekeken worden terwijl je een wedstrijd zoekt om op te wedden. De hele website-ervaring is uitstekend en er is weinig mis met de software of de grafische elementen, die sommige van de meer ervaren goksites evenaren of zelfs overtreffen.

BetFirst bonussen & p romo ties

Als het om bonussen gaat, is BetFirst redelijk gelimiteerd zodra de welkomstbonus (een € 60 risicovrije weddenschap) is opgebruikt. Dit aanbod betekent dat als je jouw eerste weddenschap tot € 60 verliest, je gewoon het geld krijgt terugbetaald door een e-mail naar de website te sturen. Er bestaat een soortgelijk aanbod voor mobiele gebruikers, waarbij de eerste weddenschap van € 10 op dezelfde manier wordt terugbetaald als deze verloren wordt. Verder wordt er weinig aangeboden qua aanbiedingen, ook al bestaan er speciale jackpots en prijzen voor spelers van het ‘Prono Foot’ spel, van € 10.000 tot mooie prijzen zoals tv’s en elektronische apparaten; je krijgt 10 gratis speelrondes voor dit spel bij registratie. BetFirst heeft ook een cash-out mogelijkheid.

● €60 risicovrije eerste weddenschap

● €10 risicovrij eerste mobiele weddenschap

● Bonusprijzen en 10 gratis speelrondes voor Prono Foot Grids

● Cash-out

Sporten om bij BetFirst op te wedden

BetFirst biedt een groot aanbod aan sporten en tegelijkertijd uitstekende dekking van de grootste sporten zoals voetbal, tennis en basketbal. Dus of je nu alleen van voetbal houdt of je liever bezig houdt met obscure sporten zoals eSports of floorball, bij BetFirst zit je altijd goed. Net als bij veel andere sportsbooks worden paardenraces niet door de site aangeboden.

BetFirst mobiel

De mobiele site ziet er net zo goed uit als de desktop-versie en misschien zelfs wel beter. Het is een echt hoogtepunt van de website. Het is eenvoudig om tussen live, aankomende en grotere wedstrijden te scrollen en op die manier je weddenschap te vinden. Het is ook makkelijk om opties zoals de veelgestelde vragen en ondersteuning vanuit het hoofdmenu te vinden en de gebruikerservaring voor mobiele klanten is uitstekend. BetFirst is zeker aan te raden voor diegenen die graag onderweg wedden of die graag een mobiele telefoon of tablet gebruiken om te wedden. Ook al is er geen app beschikbaar, dankzij de kwaliteit van de mobiele site is dat ook niet nodig. Je profiteert ook van een risicovrije weddenschap van € 10 als je de mobiele site gebruikt.

BetFirst ondersteuning

BetFirst heeft uitgebreide ondersteuningsmogelijkheden die rond de klok beschikbaar zijn. Ze hebben een uitgebreide hoeveelheid veelgestelde vragen en een live-chat mogelijkheid die voor de meeste gebruikers genoeg moet zijn, terwijl er ook mogelijkheden zijn om ondersteuning te krijgen via telefoon, e-mail, fax of post. Welke variant ook je voorkeur heeft, BetFirst kan je op jouw favoriete manier ondersteuning bieden.

Ex tra waarde bij BetFirst

BetFirst biedt veel meer dan alleen een mooi sportsbook. Zo is er allereerst de live streaming-dienst waardoor je jouw weddenschappen gespeeld kunt zien worden. Er zijn ook de Prono Foot Grids die een andere mogelijkheid aanbieden om te wedden, terwijl er ook casino- en virtuele sportsites zijn die je kunt gebruiken als er geen wedstrijd is die jou interesseert.

Mogelijkheden voor storten/opnemen bij BetFirst

Er zijn genoeg mogelijkheden beschikbaar om geld te storten of op te nemen, zonder grote afwezigen op het gebied van betaalmogelijkheden. Je kunt eenvoudig geld overmaken vanaf je bankrekening, eWallet, paysafecard of creditcard. Er zijn minimumbedragen, maar er zijn geen kosten aan het proces verbonden.

● Mister Cash

● Hipay

● Credit-/debitcard

● ING Home Pay

● Belfius

● KBC/CBC

● Paysafecard

● Skrill

● Neteller

● PayPal

● Ticket Premium

BetFirst uitbetalingsbeleid

Uitbetalen hangt af van de gekozen methode maar gaat normaal gezien redelijk snel. Bankoverschrijvingen zijn meestal bijna direct en zouden binnen een paar uur op je rekening moeten staan. Uitbetalen naar je eWallet duurt niet zo lang, maar kan tot 24 uur duren. Uitbetalen naar een bankpas kan tussen de 3 en 5 dagen duren.

Voor- en nadelen

Er zijn genoeg leuke dingen aan BetFirst zoals een leuke welkomstbonus, een erg mooie website, zeer concurrerende quotes en geweldige functionaliteiten zoals hun live streamingdienst en aanbod aan virtuele sporten. Er zijn uitgebreide ondersteuningsmogelijkheden en je vindt waarschijnlijk een passende betalingsmethode. Promoties na de startaanbieding zijn aardig beperkt, maar je zult waarschijnlijk terug blijven komen dankzij de algemene ervaring op de site, zeker als je de uitstekende mobiele versie gebruikt.

Website bezoeken

Remarque concernant la publicité

Ce site constitue une ressource en ligne gratuite qui s'efforce de vous offrir du contenu utile et des fonctionnalités de comparaison. Nous vous prions de noter que le propriétaire de ce site accepte la compensation publicitaire des entreprises qui y sont mentionnées, et que cette compensation a un impact sur l’emplacement et l'ordre dans lequel les entreprises (et/ou leurs produits) sont présentés voire, dans certains cas, la note qui leur est attribuée. A propos du système de notation présent sur ce site, notre évaluation est déterminée par notre opinion subjective, basée sur une méthodologie qui agrège notre analyse de la part de marché et de la réputation de la marque, ses taux de conversion, la rémunération qu’elle nous octroie et les intérêts généraux des consommateurs. Les fiches sur les entreprises évoquées sur cette page n'impliquent pas l'approbation de celles-ci. Sauf indication expresse décrite dans nos Conditions d'utilisation, nous rejetons toute demande de représentations et de garanties concernant les informations présentées sur cette page. Les informations, y compris les prix, qui apparaissent sur ce site sont susceptibles d'être modifiées à tout moment.

J'ai compris

Top 5 Stes Voor Sportweddenschappen