Recensie Unibet

Algemene, informatieve inleiding

Unibet wordt meer en meer populair in België, hoofdzakelijk dankzij de bijzonder competitieve winstkansen. Deze goede winstkansen gaan vergezeld van uitstekende live-streaming, artikels over wedden, belangrijke statistieken en een aantal interessante aanbiedingen.

Website bezoeken

Unibet software/website& graphics

Unibet voelt op vele manieren aan als een uitwisselingssite en de hoofdpagina’s kunnen een gevoel van te veel informatie geven, met spellen variërend van de grootste tot de meest obscure en weergegeven in een enkel scherm. Dit kan ertoe leiden dat de website traag laadt, maar het betekent echter niet dat meer ernstige gokkers elk spel dat ze maar willen ook zullen vinden. Dit leidt ertoe dat je van Unibet zult houden of het zult haten.

Unibet bonussen & promoties

De hoofdbonus is een risicovrije inzet van € 60 wanneer je je inschrijft. Plaats je eerste inzet tot € 60 met winstkansen van 1,4 of meer, en als je verliest krijg je je inzet terug als een gratis weddenschap. Als je veel vrienden hebt die graag wedden, dan is er een doorverwijzingsschema voor vrienden ter waarde van € 80. Unibet biedt elke week een andere promotie op de beste Europese competities en aparte aanbiedingen op de Jupiler League, variërend van bonussen tot geld terug als een deel van een accumulator faalt. Een nieuwere aanbieding van de website is ‘90+ refunds’. Weddenschappen in bepaalde markten tot € 100 worden terugbetaald als een doelpunt gescoord wordt ná 90 minuten in de Premier League, Champions League of La Liga.

● €60 risicovrije welkominzet

● 90+ geld terug

● Wekelijkse promoties voor Europees en Belgisch voetbal

● €80 doorverwijzen van een vriend​

Unibet sporten voor weddenschappen

De meeste bekende sporten, maar ook sporten die veel minder aandacht krijgen, zoals Australian Rules Football, worden aangeboden. De sleutel tot het succes van Unibet is het hoge aantal competities dat wordt aangeboden in grote sporten zoals voetbal, ijshockey en basket. De enige lichte uitzondering is paardenrennen, dat niet de belangrijkste focus van de website is.

Unibet mobiel

De mobiele site voor Unibet ziet er vrij gelijkaardig uit als de desktop-versie, maar de hoofdmenu’s werken niet even goed op het kleinere scherm. Eens je de wedstrijd van je keuze vindt, zijn de keuzes om te wedden duidelijk en het is eenvoudig een weddenschap te plaatsen. De mobiele website laat ook het gebruik van Unibet TV toe, wat betekent dat je je inzetten kan zien binnenkomen wanneer je het huis uit bent. De app is veel eenvoudiger in gebruik en ziet er handiger uit, en dus raden we deze aan als je een mobiele gokker bent.

Unibet ondersteuning

Het kan in het begin moeilijk te vinden zijn, maar Unibet bidet wel degelijk ondersteuning, variërend van live chat en e-mail tot via de telefoon. De live chat-functie laat het beantwoorden van eenvoudigere vragen toe terwijl meer ingewikkelde vragen prompt beantwoord worden door het e-mailteam.

Unibet meerwaarde

Unibet biedt inzicht in en opinies betreffende grote sportevenementen, wat je toelaat beter geïnformeerde weddenschappen aan te gaan. De website heeft specifieke pagina's gewijd aan statistieken en live scores, terwijl de Unibet live kalender je toelaat je weddenschappen op voorhand te plannen. Deze laat u ook toe te zien welke evenementen beschikbaar zullen zijn om te bekijken op ‘Unibet TV’, een uitstekende functie van de website.

Bovenop deze functies heeft Unibet recent een specifiek online casino geopend dat bingo en poker aanbiedt.

Unibet opties voor stortingen/ geldafname

Unibet biedt de meeste opties voor stortingen en geldafhalingen aan, maar een grote afwezige is PayPal – wat gezien de populariteit van deze methode zeer verrassend is. De minimale storting met de meeste methodes bedraagt € 5. Er is een minimum voor afhaling van € 15 met bankoverschrijving of debet/creditcard, of € 10 als je een van de eWallets gebruikt.

● Hipay

● Bancontact/Mister Cash

● Skrill

● Neteller

● Paysafecard

● Bankoverschrijving

● Earthport

Unibet beleid inzake uitbetaling

Er wordt niets aangerekend voor de methodes voor geldafhaling op de website, en afhalingen via bankoverschrijving worden binnen 1-3 dagen uitbetaald. Naar een debet of creditcard duurt dit tussen 3 en 5 werkdagen, terwijl afhalingen naar Skrill of Neteller binnen 12 uur na het verzoek tot afhaling zouden moeten uitgevoerd worden.

Voor- en nadelen

Unibet heeft veel te bieden aan de meerderheid van fans van weddenschappen, zoals het uitgebreide aanbod in live-streaming, aantrekkelijke winstkansen en een zeer groot aantal wedstrijden, wat het tot een zeer goede algemene bookmaker maakt. Er zijn een aantal nadelen – het ontbreken van PayPal als betaal-/afhalingsmethode is een nadeel, terwijl het hoge aantal gecoverde wedstrijden betekent dat de hoofdpagina’s van de website overvol kunnen worden, wat tot vertragingen leidt. Als je nochtans je weddenschappen ernstig neemt, en je wilt een bookmaker bij welke je al je weddenschappen kan plaatsen aan competitieve prijzen en hierbij ook nog eens de meest obscure matchen kunt bekijken, dan is Unibet zeker het overwegen waard.

Website bezoeken

Remarque concernant la publicité

Ce site constitue une ressource en ligne gratuite qui s'efforce de vous offrir du contenu utile et des fonctionnalités de comparaison. Nous vous prions de noter que le propriétaire de ce site accepte la compensation publicitaire des entreprises qui y sont mentionnées, et que cette compensation a un impact sur l’emplacement et l'ordre dans lequel les entreprises (et/ou leurs produits) sont présentés voire, dans certains cas, la note qui leur est attribuée. A propos du système de notation présent sur ce site, notre évaluation est déterminée par notre opinion subjective, basée sur une méthodologie qui agrège notre analyse de la part de marché et de la réputation de la marque, ses taux de conversion, la rémunération qu’elle nous octroie et les intérêts généraux des consommateurs. Les fiches sur les entreprises évoquées sur cette page n'impliquent pas l'approbation de celles-ci. Sauf indication expresse décrite dans nos Conditions d'utilisation, nous rejetons toute demande de représentations et de garanties concernant les informations présentées sur cette page. Les informations, y compris les prix, qui apparaissent sur ce site sont susceptibles d'être modifiées à tout moment.

J'ai compris

Top 5 Stes Voor Sportweddenschappen