Recensie ZEturf

Algemene, informatieve inleiding

ZEturf is steeds beter geworden sinds het wedden op paardenrennen ontwikkeld werd in 2005. Door te specialiseren kan ZEturf de ultieme ervaring aanbieden aan zij die willen wedden op paardenrennen. Naast het meest recente nieuws van de belangrijkste races in België, Frankrijk en verder weg, is er een tipping-service en de mogelijkheid om je paard in actie te zijn via de live streaming. ZEturf is een essentiële website als paardenrennen je sport is.

Website bezoeken

ZEturf software/website& graphics

ZEturf gebruikt software die geleverd wordt door Sportnco om zijn sportbook te creëren. De hele website is eenvoudig en makkelijk in gebruik, en biedt toegang tot de beste functies via slechts enkele klikken. Het is eenvoudig tussen races en racedagen te wisselen en de hele ervaring is bijzonder gebruiksvriendelijk, hoewel weinig spectaculair.

ZEturf bonussen & promoties

De inschrijfbonus geeft nieuwe leden de gelegenheid om tot € 120 in gratis inzetten te krijgen, en hiervoor is maar een storting van € 20 nodig. Elke gratis inzet wordt gegeven in termijnen en beloont je trouw aan de site. Er zijn goede redenen om bij de site te blijven vanwege het ZEturf Pro-schema dat nieuwe leden bonussen toekent wanneer ze weddenschappen plaatsen, die later gratis inzetten opleveren. ‘The Grids’ geven de kans veel geld te winnen met een inzet vanaf slechts € 0,50 en door een juiste selectie te maken tussen de vijf gekozen races op een willekeurige dag.

● € 120 in bonussen bij inschrijving

● ZEturf Pro getrouwheidsprogramma

● ‘The Grids’ met jackpot met het grote geld

ZEturf sporten voor weddenschappen

ZEturf is volledig gefocust op paardenrennen, en als u dus meer geïnteresseerd bent in tennis of voetbal, dan is deze website niet voor u. Als u daarentegen vooral of enkel in paarden geïnteresseerd bent, dan heeft ZEturf u heel veel te bieden. Elk paard in elke race in België en Frankrijk wordt geanalyseerd door hun ‘tips-team’, die hun voorspelling geven betreffende op welke plek de paarden zullen finishen, wat je een inzicht kan bieden dat je niet krijgt op de meeste andere sites.

ZEturf mobiel

De mobile site is bijzonder eenvoudig wat ook het wedden eenvoudig maakt, en dat is nog steeds de essentie van online wedden. Je kunt wisselen tussen races, de uitgebreide informatie bekijken die voor elk paard beschikbaar is en zo met het grootste gemak je weddenschap plaatsen. Er is een Android-app die gedownload kan worden door een boodschap te sturen vanop de desktop-website. De app is gelijkaardig aan de mobiele site, maar de gebruiker kan wisselen tussen meetings en races door te vegen, wat het wedproces eenvoudiger en handiger maakt. De app valt op bepaalde momenten wel plots uit.

ZEturf ondersteuning

ZEturf biedt geen onlinechatfunctie aan, maar buiten dat is het zo goed als volledig. De eenvoudigste manier om contact te maken is via e-mail, er is een team aanwezig van 9u00 tot 22u00, 7 dagen per week, met latere uren wanneer er races laat op de avond gepland zijn. Het team beantwoord e-mails heel snel, meestal binnen het uur. Je kan ze anders ook contacteren via telefoon, of een vraag stellen in hun forums.

ZEturf meerwaarde

De live streaming-dienst biedt gebruikers de kans om hun gekozen selecties in actie te zien, maar de echte meerwaarde komt van de uitgebreide berichtgeving met inbegrip van live nieuwsupdates, analyse van alle paarden in alle races, en de tips met prognoses die de gebruikers een idee te geven op welke plek elk paard wordt verwacht de race te beëindigen. Het forum laat gebruikers toe contact te maken met andere gokkers, en zo is er ook een gemeenschapsgevoel rond ZEturf.

ZEturf opties voor stortingen/ geldafname

Geld storten en afhalen is eenvoudig en handig op ZEturf. Er zijn verschillende opties beschikbaar, afhankelijk van je noden. Je kunt geld direct van je bankrekening overschrijven via Hipay of een bankoverschrijving. Je kunt ook een paysafecard of een eWallet zoals PayPal os Skrill gebruiken.

● Hipay

● Bankoverschrijving

● Paysafecard

● PayPal

● Skrill

ZEturf beleid inzake uitbetaling

Uitbetaling is eenvoudig op ZEturf. Met bankoverschrijvingen kan je verwachten tussen 3 en 5 dagen te moeten wachten, terwijl eWallets veel sneller zouden moeten zijn, maar toch ook 24-48 uur kunnen duren. Er zijn geen kosten verbonden aan het storten of afhalen van geld.

Voor- en nadelen

ZEturf is een briljante optie als je wilt wedden op paardenrennen. Ze hebben een uitstekend aanbod voor inschrijving dat klanten beloont voor hun trouw en hun ZEturf Pro-schema beloont klanten voor hun regelmatige activiteit. Er is enorm veel informatie beschikbaar over elk paard in elke race alsook tips over wie zal winnen, zodat je nooit blind in een race hoeft te stappen. Je kunt dan je paard in actie zien, en hopelijk ook je geld zien binnen rollen. Natuurlijk, als paardenrennen niets voor jou is, dan zal ZEturf je maar matig kunnen interesseren. Maar in het andere geval biedt ZEturf je een fantastische dienst aan voor wedden op paardenrennen die je niet mag missen.

Website bezoeken

Remarque concernant la publicité

Ce site constitue une ressource en ligne gratuite qui s'efforce de vous offrir du contenu utile et des fonctionnalités de comparaison. Nous vous prions de noter que le propriétaire de ce site accepte la compensation publicitaire des entreprises qui y sont mentionnées, et que cette compensation a un impact sur l’emplacement et l'ordre dans lequel les entreprises (et/ou leurs produits) sont présentés voire, dans certains cas, la note qui leur est attribuée. A propos du système de notation présent sur ce site, notre évaluation est déterminée par notre opinion subjective, basée sur une méthodologie qui agrège notre analyse de la part de marché et de la réputation de la marque, ses taux de conversion, la rémunération qu’elle nous octroie et les intérêts généraux des consommateurs. Les fiches sur les entreprises évoquées sur cette page n'impliquent pas l'approbation de celles-ci. Sauf indication expresse décrite dans nos Conditions d'utilisation, nous rejetons toute demande de représentations et de garanties concernant les informations présentées sur cette page. Les informations, y compris les prix, qui apparaissent sur ce site sont susceptibles d'être modifiées à tout moment.

J'ai compris

Top 5 Stes Voor Sportweddenschappen